De eerste gasten, een vergunning voor 5000 euro…en waarom slaap je hier altijd uit…

Bas Hoogland

foto 14

Met het geweldige Landal afscheid nog vers in het hoofd, ging ik vorige week het weekend terug naar Vijlen. Helaas moest ik wel zondag middag terug om allerlei grote stukken waaronder dit maffe ‘schilderij’ (net Boy toch?) in te pakken. Buurman Ferry heeft een 7 meter lange bus waar het halve huis in kon. Zodoende reden we maandag morgen met kasten, stoelen en tafels weer richting Vijlen, mooie vulling voor zo’n groot huis en alle kamers. Ook diverse spullen voor het inmiddels welbekende Hans&Grietje huisje. Mijn hemel wat moest er nog een boel gebeuren, dit leek niet te gaan lukken! Maar klusser Han en electrosuperman Peer gingen lang door en ook Jeannette ging als een ware Assepoester erachteraan met dweil en schoonmaakmiddel. Het kon niet mis gaan….

Op dinsdag stond er een afspraak met de gemeente Vaals. Het is nl. zo dat we nu een gedoogvergunning hebben om het grote…

View original post 999 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s