55+ korting, Klantvriendeijkste medewerker van NL en…

tm 17 april 015

Er is momenteel geen mooiere foto die beter illustreert hoe ik me nu voel in het Zuid-Limburgse en… Vijlen in het bijzonder! Ik kreeg deze foto van voormalig nieuwslezer en tegenwoordig TOP fotograaf Sacha de Boer.  Ze was hier vorig jaar op bezoek voor een fotoreportage voor het, overigens zeer leuke magazine #ZIN. De reportage ging over mensen die ‘het roer om hebben gegooid’. Hierin werden 5 mensen geportretteerd waaronder zij zelf. Deze foto van Boy zat nog in de camera.. geweldig toch? ( en ook heel aardig als iemand die het druk heeft, tóch even aan je denkt en de foto’s alsnog stuurt. Dank Sacha!

Tja, en dan word je 55 ! Mijn hemel, dat is wel een mijlpaal hoor! Tot voor 2 jaar kon je bij Landal ook nog 55+ korting krijgen. Inmiddels afgeschaft omdat internet nu gewoon de dagprijs laat zien en 55+ korting achterhaald is. Maar ik weet nog dat ik ook altijd sprak over ‘senioren korting’. En dat wil je natuurlijk helemaal niet horen als het over jezelf gaat!! Maar goed, het is zover! En door social media wordt het allemaal ook erg leuk! Zo werd ik om 6.30 wakker en kun je eigenlijk via de felicitaties op Facebook zien hoe laat iedereen wakker wordt ! Ik was niet de enige die zo vroeg wakker werd hahaha! Ik vier het overigens gedeeltelijk allen. Nee, da’s niet zielig, Jeannette is gisteren vertrokken naar Frankrijk  samen met diverse vriendinnen, oud jaargenoten uit onze Hogere Hotelschool Maastricht tijd (80-83), hoe bijzonder is dat! Ze blijft een weekje bij Saskia en Martijn Zandvliet.Die hebben 15 jaar geleden óók het roer omgegooid en runnen een GEWELDIG vakantie adres. Neem even een kijkje svp, we zijn er 5 jaar op vakantie geweest, een absolute aanrader!! http://www.abbayedupalais.eu

Gisterenavond kwamen  Han (je weet wel, vriend en klusser) en z’n vrouw Manja (ook een TOP fotograaf! Heerlijk uit eten, vanmorgen wandelen door onze ‘voortuin’ en uiteraard ongegeneerd genieten!

tm 17 april 133

met op de achtergrond ons huis!

tm 17 april 134

en met Boy natuurlijk!

tm 17 april 129

Maar even terug naar 55+ ( geeft toch wat emotionele druk zal ik maar zeggen…) Het goede nieuws is dat ik aan m’n tweede jeugd ben begonnen. Of m’n derde, kan ook. En waar kan dat beter dan hier. De natuur is hier de afgelopen dagen GEËXPLODEERD !

tm 17 april 043

Zo was het een paar dagen geleden gewoon weer zomer hier. Ja, half Nederland gelooft me niet, heb ook al wat volgers verloren op twitter hierdoor, maar toch is het zo! Beste lezer, Zeeland roept van alles, Texel doet alsof (grapje) maar wij genieten hier gewoon in stilte van een graadje of 2-3 warmer weer. Iedereen vraagt hoelang ik in godsnaam wel niet op Curaçao was, zo’n kleur heb ik nog of weer.! En m’n heg heeft hier in 2 dagen een complete metamorfose ondergaan!! Als je hier iets moois wil zien moet je een dezer dagen naar Zuid-Limburg gaan. De bloesem staat open en er volgen nog veel meer fruitsoorten. De Betuwe is er niets bij! En door het hoogte verschil kun je  oneindig ver zien!

gb308962
Nederland-Heuvelland-Vijlen-193*309 -bloesembomen in de Limburgse heuvels bij Cottessen – © Fotografie George Burggraaff

(George is trouwens een van de beste Landschapsfotografen van Nederland, maakt ook veel werk voor Landal!)

Zoals ik al zei, komende week, wellicht 2 weken, als het niet weer al te mooi is, is dit hét wandel paradijs van Nederland. Het is maar dat je het weet en ik heb je gewaarschuwd! O, ja en dit is de weersverwachting…  ( vergeet die 2-3 graden (uit de wind) er niet boven op te tellen…)

tm 17 april 113

En hoe waren de afgelopen 2 weken verder? Tja, ik stond tijdens een wandeling op een..pad! Ik hoorde een diepe zucht…een soort pffff en toen lag die daar…  (geen foto’s beschikbaar)

tm 17 april 033

Ondanks alle borden plette ik de ENIGE pad op het …pad. Zelden zo schuldig gevoeld maar het was ook sakke donker. Zal beter opletten (geen idee waar die borden voor zijn trouwens…één pad…wellicht wel daarom…)

Ondertussen wandel ik inmiddels altijd met m’n telefoon (of camera) door de velden. Wat een mooie luchten soms. En met al die mogelijkheden op een IHpone, ziet het er nog spectaculairder uit hier, het lijkt wel een schilderij!

tm 17 april 052

Afgelopen periode was ik ook weer ’s op Texel. Even geen heuvels maar lekker plat allemaal en even de zee zien. Ik was uitgenodigd door de vereniging van kleine accommodatieverschaffers. Mensen zoals ik die 1,2 of max 10 huizen verhuren op Texel. We hadden een soort ‘College Tour’ verzonnen waarbij ik heerlijk al mijn ervaringen kon delen vanuit 19 jaar Landal. Het was een mooie avond waarbij ik heerlijk bleef slapen bij de familie Tjepkema die een B&B hadden naast hun boerderij. Werd best laat trouwens en ik ben benieuwd of ze iets doen met mijn adviezen. Na een overdadig ontbijt

tm 17 april 021

genoot ik nog even van het eiland en ging uiteraard langs bij m’n oude Landal collega’s op Sluftervallei

tm 17 april 016tm 17 april 017

Terug in het limburgse even gezellig met Jeannette eten in A Gen Kirk, met 150 maria en jezus beelden én bekend van het MAX programma “Bed&Breakfast, een heerlijk adres! Mocht je daar willen eten: proef dan de rundertong van Daniel: GODDELIJK!

tm 17 april 036

Over runderen gesproken, onze buurman, boer Jansen, heeft nieuwe ‘knuffelborstels’ Een groot succes!!! Elke koe wil eronder en ze kijken erbij alsof ze bij de Thaise massage zijn. Nee, Han, ik weet wat je nu wil vragen!…..

tm 17 april 001

Afgelopen donderdag had ik ook een super dag. Als jurylid van de verkiezing “Klantvriendelijkste Medewerker van het Jaar”(samen met de management bestseller auteur Egbert-Jan van Bel) mocht ik de winnaar overvallen. Deze winnaar is geselecteerd uit de 25 meest Klantvriendelijke bedrijven van Nederland met onder andere bedrijven als ANWB, Rituals, CoolBlue, ICI Paris en KLM  en  Ik ging hier in Vijlen om 6 uur weg en vertrok naar…. helaas, mag ik niet zeggen. We hebben hier ruim 5 uur gefilmd voor een 3 minuten filmpje dat donderdag a.s wordt uitgezonden tijdens het Customer First Gala  in Tivoli Utrecht. Hier wordt ook het “Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland” bekend gemaakt. Deze titel wonnen we als Landal in 2010 én de jaren erna verbleven we steeds in de TOP 5. ( ja, CenterParcs, eat your heart out, hahaha!!) Ook dit jaar zit Landal weer in de TOP 10 en wie weet…. Het filmpje is in ieder geval erg leuk geworden (@madebyMedia ) en zal na donderdag wel op @Youtube komen… De winnaar krijgt eeuwige roem, wellicht een mooie opslag ( en het bedrijf veel publiciteit) én een door de organisatie aangeboden weekend in onze “Heerlijkheid Vijlen”, kijk, dat is nog ’s een prijs …!!

tm 17 april 074

En omdat ik tóch even in de ‘buurt’ was, even langs bij hotello zoon Jip in Leiden, die naast z’n studie ook bij klust in “De Waag”, een prachtige zaak!

tm 17 april 089

Een ander leuk moment was natuurlijk het stuk in #Trouw van dit weekend. Journalist Annemarie Bergfeld belde mij enkele weken geleden. Zij volgt mij op twitter en schrijft o.a de rubriek  ‘Levenslessen’ in de weekendbijlage van Trouw. Inmiddels heb je het wellicht wel gelezen maar hier alsnog de link als je het wilt lezen:

BASHOOGLAND(1)

Knap opgeschreven na een gesprek van 3 uur in onze tuin met prachtige foto’s van TOP fotograaf Merlijn Doomernik. Hier een paar foto’s die het NIET hebben gehaald . et u vooral op het ‘huisdier’ linksonder. Zelden een hond meegemaakt die zó op z’n baas lijkt…

Inmiddels krijg ik uit Frankrijk bericht dat Jeannette al de halve middag @mail en aanvragen zit te behandelen en zie ik in de website statistieken dat we bij moeten gaan bij betalen voor de bandbreedte. Het is niet anders. maar wat natuurlijk het leukste is zijn de reacties, warm en heel bijzonder. oprecht dank daarvoor. Net als voor alle felicitaties voor mijn verjaardag. Ik weet ook wel dat Facebook je helpt herinneren maar je kunt ook niks doen. Heel lief allemaal want…inderdaad…#aardigzijnkostniks en zo is het echt!

tm 17 april 147

Laat ik er maar ’s een eind aan breien. Komende week zijn we helemaal vol en ga ik aan de bak. En ik vind het heerlijk dat Jeannette geniet bij lieve vrienden met lieve vriendinnen. Ik ga genieten met Boy, genieten van mooi weer en donderdag, na een spreekbeurt op een zorgcongres in Belgie met een rotvaart naar Utrecht om de “Klantvriendelijkste Medewerker van het jaar”in het zonnetje te zetten.

tm 17 april 107

Mooie week allemaal,

Geniet, maar nooit met mate!

 

 

Een gedachte over “55+ korting, Klantvriendeijkste medewerker van NL en…

  1. Peter 30 april 2016 / 16:33

    Wat een leuk en positief artikel in dagblad De Limburger vandaag zaterdag 30 april!! Karin heeft het ook met veel plezier gelezen en moest direct terug denken aan die gezellige middag op dat zonovergoten terras van jullie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s