Het begint te lijken op… ‘ik vertrek’ …en dat is ook zo…nog 3 weken..

foto 2 foto 1

‘Ja, ja, de ‘Heerlijkheid’ is momenteel de ‘Onoverzichtelijkheid’. Er lopen een mannetje of 5 rond op bepaalde dagen. 3 in het grote familiehuis en 2 in Hans&Grietje. De een is met leem in de slag, de ander met een keuken. En ze werken maar door ondanks de cappuccino`s, uitsmijters en wat we ook aandragen. Tja  “aardigzijnkostniks” en zeker niet voor leuke vakmensen die zo hard werken. In m’n laatste blog zei ik dat ik waarschijnlijk al veel kon laten zien maar ik moet zeggen dat halve keukens er gewoon niet leuk uitzien, je moet het zien als het klaar is ! Maar vooruit, één foto dan…van het te leuke, waarschijnlijk het hele jaar volgeboekte Hans&Grietje huisje:

foto 3foto 1 (1)

komende week wordt de bedstee in orde gemaakt en moet de keuken in H&G klaar zijn.Ook de nieuwe douche wordt betegeld maar de grap is; er is niks recht dus dat valt de vakmensen soms flink tegen en haalt het beste in hun boven zal ik maar zeggen.tja, het is immers een vakwerkhuis en dan werk je met vakmensen, he Peer?foto 2 (1)

Ondertussen hebben we bij Landal de budgetgesprekken met de parken afgerond. Dinsdag spraken we het park team van Hof van Saksen. Wat denk je, krijg ik als afscheid van het team 8 kippen ! Ze komen ze na mijn afscheid bij Landal (op 10 december) bezorgen. Nou, dat wordt nog leuk, denk dat ze het niet lang maken met Boy en 2 katten in de buurt !!! Ik heb liever diepvrieskippen, minders sores! Daarnaast had ik deze week m’n afscheids interview met het eigen mederwerkersblad dat ik ooit zelf nog ben gestart in 1999 met Rob van PRWorks. Leuk om te zien dat het nu zo enorm veel nieuws bevat van alle 74 parken ! en komende week heb ik met de directie en ons MT m’n allerlaatste overleg. Ja ook weer zo’n momentje… Overigens over momentjes gesproken, ik hoop dat de gemeente Vaals binnenkort een momentje voor me heeft…Ben in juli begonnen met het vergunningen traject om 4 kamers meer te mogen verhuren dan ik al mag en we zijn nu bijna 5 maanden verder. Ik ben dit zo niet gewend  en vooral niet omdat ik zo enorm weinig hoor en geen idee heb wanneer ik uitsluitsel krijg. Waarom lukt het zo veel overheden nou niet om goed te communiceren. Laat me gewoon weten wanneer en de burger snapt het best maar niet reageren is gewoon niet netjes. ik hou je op de hoogte, hoop nu serieus IETS te horen deze week anders gaan we maar ’s op bezoek om meer te begrijpen waarom dit zo traag loopt.foto 3 (1)

leuk nieuws dan maar; de schapen zijn gearriveerd in m’n achtertuin (je ziet op de achtergrond de achterkant van het H&G huisje). En Jeannette wist me te vertellen waarom de een een blauwe en de ander een gele kont heeft: de ram die hun dekt heeft een soort stempelkussen aan z’n voorkant. Weten ze welke ram wie gedekt heeft !!Moet niet gekker worden.Zou iets voor mensen zijn..kom je op kantoor…zeg Jan, ik zie dat jij…. hahaha

foto 4

Nou, als we toch even in deze sferen blijven, klik even op de tekst in deze foto…dat wist je niet hé? Ja, Vijlen is hot hoor, toen al! het is trouwens een prachtig pand met een geweldig uitzicht….maar ja dat vond prins Hendrik ook al…:-)

Komende week heeft voor mij weer 4 dagen en dan gaan we weer kijken in Vijlen hoe het gaat in de Heerlijkheid. Ondertussen vermaakt deze jongen zich meer en meer in de bossen rondom het huis. Hij kan alleen niet wachten tot ik stop bij Landal, er weer helemaal voor hem ben én….. de eerste gasten (mogen) komen…

foto 1 (2)

9 gedachtes over “Het begint te lijken op… ‘ik vertrek’ …en dat is ook zo…nog 3 weken..

 1. Inge 17 november 2014 / 08:01

  Nog een paar weken en dan….. Het schiet op voor jullie. Uit er ari g weet ik dat ambetelijke molens miet zosnel draaien. Maar geef niet op Bas, het komt goed!

  Like

 2. Trees 17 november 2014 / 10:06

  het gaat lekker daar 🙂

  Like

 3. Peter 17 november 2014 / 12:42

  Misschien eens een inspirerende lezing houden voor de ambtenaren van Vijlen?

  Like

 4. Miny 17 november 2014 / 19:34

  Weer leuk, Bas! Dacht dat ik je afgelopen week op Twenhaarsveld (ons Landal/Hema midweekje) zag maar bleek een jongere dubbelganger te zijn volgens de receptie. 🙂
  Succes verder……

  Like

 5. Toine Scheerens 17 november 2014 / 21:38

  Ik zou je gedachtes over de ambtenaren alleen niet hier ventileren , je hebt ze nodig , dus maak ze betrokken bij het project , het komt zeker goed maar is ook Limburg en men heeft de tijd

  Antoine Scheerens

  Like

 6. Anneloes 17 november 2014 / 22:16

  He, dat stukje over de slechte communicatie komt me bekend voor. Hoop dat de gemeente dit ook leest en er snel duidelijkheid ontstaat. Veel klusplezier!!

  Like

 7. Laïs 18 november 2014 / 19:34

  Fijn verhaal weer, ondanks ook de begrijpelijke frustraties. En Bas, kippen zijn leuk hoor en geven minder werk dan schapen met stempels erop 😃!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s